Bilfinger Industrial Services en Qualified People intensiveren samenwerking!

12 juli 2023

Bilfinger Industrial Services is al jarenlang een belangrijke opdrachtgever voor Qualified People. Het bedrijf doet regelmatig beroep op ons voor de werving van verschillende staf- en (project)managementfuncties.


Bilfinger is een succesvolle en toonaangevende multidisciplinaire industriële dienstverlener. Onder andere door groei en uitbreiding van de werkzaamheden, ontstaan er bij Bilfinger in toenemende mate moeilijk vervulbare vacatures. Bijvoorbeeld voor Uitvoerder en Projectleider in de vakgebieden waarin Bilfinger actief is, onder meer Isolatie, Steigerbouw en Painting.


De basis voor de intensivering van de samenwerking is de zeer goede relatie tussen Bilfinger Industrial Services en Qualified People. Daarbij speelt de huidige arbeidsmarkt natuurlijk mee! Met name in de vakgebieden waarin Bilfinger Industrial Services actief is, zijn er heel veel vacatures en is er een enorme schaarste aan gekwalificeerde mensen.

Daarom gaan we binnenkort starten met een pilot op het gebied van exclusief werven! Exclusief werven behoort nog niet tot onze dienstverlening, dus hebben we de afgelopen tijd goed nagedacht over de wijze waarop we dit gaan vormgeven. In samenspraak met Bilfinger hebben we inmiddels een goed doordacht traject uitgestippeld. We staan nu daadwerkelijk op het punt om hiermee te beginnen.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij, in de vorm van deze pilot, Bilfinger Industrial Services nog beter kunnen ontzorgen wat betreft de instroom van nieuwe collega’s. We zijn er daarbij erg trots op dat deze frontrunner in de markt een beroep op ons heeft gedaan, vanuit de herkenning dat Qualified People staat voor kwaliteit, professionaliteit en integriteit.

Recent is voor deze pilot de aanvulling op de bestaande raamovereenkomst tussen Bilfinger Industrial Services en Qualified People ondertekend.

Jasper van der Graaf (Commercieel Manager QP) & Jens de Wael (HR Manager BeNe Bilfinger Industrial Services)


Ben jij benieuwd welke vacatures wij exclusief van Bilfinger Industrial Services beschikbaar krijgen? Houd onze website dan goed in de gaten!

Voor meer informatie over Bilfinger Industrial Services ga naar https://www.is-bnl.bilfinger.com.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!