HMC EXPO 2023

13 juli 2023

De expo van het Hout en Meubileringscollege (HMC) is een evenement waar afgestudeerde studenten hun meesterwerkstukken tentoonstellen en waar wij als enthousiaste bezoekers graag aanwezig zijn. Dit jaar waren we zowel in Amsterdam als Rotterdam om de gemaakte meubels te bewonderen.


Bij het betreden van de expo valt direct de passie op die in de lucht hangt. De jonge deelnemers, net afgestudeerd, stralen van trots en enthousiasme voor hun creatieve werk.

Ze hebben maandenlang met toewijding en vakmanschap gewerkt aan hun meubelstukken, en dat is te zien. Elk detail is doordacht, elke houtnerf lijkt tot leven te komen en elk ontwerp vertelt een verhaal. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe deze jonge talenten zich ontwikkelen en hun passie tot uiting brengen.

Wat ook opvalt, is het hoge niveau van vakmanschap dat tentoongesteld wordt. De meubels getuigen van vaardigheid en creativiteit, en tonen aan dat deze studenten het ambacht tot in de puntjes beheersen. Het is duidelijk dat deze vakspecialisten een veelbelovende toekomst tegemoet gaan.


Wellicht komen we in de toekomst een van deze jonge meubelmaker tegen, wiens meubelstukken de wereld veroveren.
En mochten ze ooit een duwtje in de rug nodig hebben, dan hopen we dat we ze verder op weg mogen helpen in hun carrière. 
Zie voor passende vacatures ook onze website.


.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!