Onze branches

Qualified People heeft vacatures in de vakgebieden Werktuigbouw, Civiele Techniek, Elektrotechniek & Instrumentatie en Interieurbouw. Of je nu een starter of ervaren professional bent, een MBO, HBO of WO diploma op zak hebt, je kunt bij ons aan de slag op de meest toonaangevende projecten in de industrie. Waar kom je dan precies te werken?

Werktuigbouw, E&I, interieurbouw

Werktuigbouw

Werktuigbouwers ontwerpen en engineeren schepen, motoren, turbines, pompen, warmtewisselaars, hijskranen, pijpenleggers en andere machines.  Werktuigbouwers komen vooral terecht in de markten maritiem & offshore, olie & gas en industrie. Bekijk vacatures Werktuigbouw.

Civiele Techniek

Civiele technici houden zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die zogezegd vastzitten in de grond. Je kunt dan denken aan leidingen, kabels, bruggen, (spoor)wegen en gebouwen. Maar ook werkzaamheden in en om rivieren en kanalen vallen onder civiele techniek. Wij hebben voornamelijk vacatures in de aannemerij, bij ingenieursbureaus en de overheid. Bekijk vacatures Civiel.

Elektrotechniek & Instrumentatie

Voor elektrotechnici hebben we vacatures in de markten maritiem & offshore, olie & gas en industrie. Een elektrotechnicus werkt met disciplines zoals elektronica, energietechniek, meet- en regeltechniek, elektromechanica en telecommunicatietechniek. Binnen Instrumentatie ben je verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en de besturing van instrumenten, zoals flowmeters, niveaumeters en kleppen voor de besturing van industriële processen. Bekijk vacatures E&I.

Interieurbouw

Vacatures voor interieurbouwers zien we in de luxe jachtbouw en in de interieurbouw van winkels, bedrijfspanden en luxe woningbouw. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als interieurtekenaar, interieurbouwer, werkvoorbereider of projectleider. Bekijk vacatures Interieurbouw.

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!