Onze aanpak

Qualified People begeleidt technici in de Werktuigbouw, Civiele Techniek, E&I en Interieurbouw naar de volgende stap in hun carrière. Of je nu al jarenlange ervaring hebt binnen je vakgebied of juist een carrièreswitch wil maken, wij helpen kandidaten werk te vinden dat helemaal bij hen past. Qualified People werkt daarbij ook op basis van detavast-contracten: een prettige combinatie van flexibiliteit en zekerheid. Na een periode waarin je via ons werkt, kan je dan bij onze opdrachtgevers in dienst treden. Als je bij ons in dienst treedt, word je gekoppeld aan een consultant die leiding en toezicht houdt over het project, waar jij mee bezig bent. Hij/zij vormt de spil voor jou en onze opdrachtgever.

Tijd en aandacht

Werk is een belangrijk onderdeel van wie je bent. Wij, de mensen van Qualified People, investeren  daarom veel tijd en aandacht in de contacten met zowel de kandidaat als opdrachtgever. Daardoor weten we wat er op de werkvloer speelt en waar onze opdrachtgever behoefte aan heeft. Met dat in ons achterhoofd zoeken we continu naar kandidaten. We maken een eerste screening zodat we  begrijpen wat voor werk de kandidaat zoekt en wat zijn/haar talenten zijn. Op het moment dat er een vacature voorbij komt, weten we dus al wie we kunnen benaderen.

Als we een mogelijk geschikte kandidaat hebben gevonden, plannen we een intakegesprek in bij Qualified People. Tijdens dat gesprek kijken we niet alleen naar werkervaring en diploma’s, maar zijn we geïnteresseerd in de mens als geheel. We vragen door en zoeken naar dieperliggende drijfveren en motivaties. Denken we dat er een match is, dan stellen we onze kandidaat voor aan de opdrachtgever en plannen we een kennismakingsgesprek in.

Aan de slag!

We kennen onze kandidaat goed, we weten wat hij/zij kan en wil. Dat betekent dat we een gedegen advies aan de opdrachtgever kunnen uitbrengen. Dat kan een kandidaat zijn die precies aan de verwachtingen voldoet, maar ook iemand aan wie nog niet was gedacht. Op het moment dat beide partijen enthousiast zijn, stellen we het contract op en kan de kandidaat aan de slag.

Na de proeftijd vindt er een tussenevaluatie plaats en ook tijdens de detacheringsperiode blijven we continu contact houden. Onze consultants kennen de markt en uw bedrijf en zijn specialisten op hun vakgebied. Na afloop is er altijd een eindevaluatie met zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Op zoek naar een geschikte kandidaat? Meld je vacature aan.

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!