Wat we doen

Mensen zijn méér dan hun diploma’s alleen. Werk gaat niet alleen over kennis en ervaring maar ook over wie je bent, waar je je thuis voelt en of je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom helpen we je bij Qualified People aan werk dat ook op lange termijn voldoening geeft.

Consultant intake

Onze consultants begeleiden technici in de Werktuigbouw, Civiele Techniek, E&I en Interieurbouw naar een vaste baan in de techniek. Dat doen we door de mens achter het cv te leren kennen waardoor we al zijn of haar kwaliteiten en talenten in beeld krijgen. Zo helpen we je een oprechte en gedegen keuze te maken bij de volgende stap in je carrière.

Dat hoef je allemaal niet in je eentje te doen. Wij adviseren je bij deze belangrijke zoektocht. Onze consultants hebben warme relaties met het management bij onze opdrachtgevers. Daardoor kennen we de cultuur, werkwijze en behoeftes van de organisatie van binnenuit. Zo kunnen we goed inschatten of de baan jou op het lijf geschreven is. Na een periode waarin de kandidaat via ons bij de opdrachtgever werkt, gaan veel kandidaten uiteindelijk bij de opdrachtgever in dienst.

Alvast een kijkje nemen bij onze vacatures?

Vind vacatures