Werkvoorbereiders gezocht!

22 juni 2020

Wij zoeken werkvoorbereiders, in diverse branches en op diverse plekken in Nederland. Ben jij een werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan zeker even verder!

Weer meer nieuwe vacatures.

Qualified People krijgt weer meer vacatures binnen! Dat is goed nieuws. We weten (nog) niet of dit een tijdelijke opleving is of dat het ook echt betekent dat deze trend zich gaat doorzetten de komende tijd. Maar wij zijn er in ieder geval blij mee, dat we jou -als werkzoekende- weer meer mooie nieuwe vacatures en kansen kunnen bieden!

Zonder de andere mogelijkheden uit te willen sluiten, nemen we je deze keer graag mee naar de huidige mogelijkheden in de werkvoorbereiding. We hebben hierin vacatures in diverse branches en verschillende locaties in Nederland. Kijk je mee of er iets voor je bij zit?


Vacatures in beeld: werkvoorbereiding!

Zo zijn wij momenteel op zoek naar de volgende werkvoorbereidersfuncties:

  • Werkvoorbereider Tunnel-technische Installaties in omgeving Utrecht, als je een installatie- of elektrotechnische achtergrond hebt en je wilt werken aan uitdagende (tunnel) projecten en graag mee adviseert over de wat meer complexe vraagstukken.
  • Werkvoorbereider/Tekenaar Interieurbouw in Hoofddorp: Ben jij als meubelmaker doorgestroomd naar de werkvoorbereiding? Heb jij technisch inzicht en denk en teken jij 3D? Dan zou deze vacature zomaar jouw nieuwe uitdaging kunnen worden.
  • Werkvoorbereider/Projectleider Civiel in Amsterdam: voor een ervaren werkvoorbereider die graag betrokken is bij de aanvang van een project en ze graag realiseert op projectlocatie waar je met eigen ogen kunt zien wat er gebouwd wordt. 
  • Werkvoorbereider met doorgroeimogelijkheden in regio Rotterdam: Ben jij ambitieus genoeg voor een interessant loopbaantraject bij een toonaangevende speler in de industriële dienstverlening? Als jij een uitdaging ziet in een dynamische functie als werkvoorbereider en je graag verder wordt opgeleid tot een specialist in onderhoud aan industriële assets, is dit zeker interessant. 

Meer werkvoorbereider vacatures

Wil je méér werkvoorbereiders vacatures van Qualified People bekijken? Klik dan hier. En; staat jouw gewenste baan er nou niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze consultants. Wij onderhouden goede contacten met onze relaties en we denken graag met je mee! Uiteraard geheel vrijblijvend.


 


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!