Crisis? De vele mogelijkheden job wise.

04 juni 2020

Al sinds een aantal maanden staat de wereld op zijn kop. De Covid-19 crisis heeft de wereld in een flinke greep op diverse manieren.

Gezondheid, sociale interactie, de economie, reizen, inkomen en zelfs boodschappen doen; overal heeft Covid-19 significant effect op. En de banenmarkt merkt dit uiteraard óók. Door deze onzekere tijden nemen veel bedrijven geen of minder mensen aan. Maar! Gelukkig ligt niet alles stil en zijn er nog genoeg mogelijkheden. Zoek je werk, of een nieuwe uitdaging, dan hebben wij genoeg vacatures voor je om in te duiken.


Vacatures in beeld: civiel!

Bijvoorbeeld in de civiele techniek! Zo zijn wij momenteel op zoek naar de volgende civiele technici:

  • Coördinator Kabels en Leidingen in omgeving Utrecht, een project waar de bestaande wegen worden verbeterd en nieuwe aangelegd worden. Tevens wordt er bijgedragen aan de herontwikkeling van een natuurgebied!
  • Projectcoördinator Grond- Weg- en Waterbouw in Hoofddorp: in deze functie staat de verscheidenheid aan projecten en werkzaamheden centraal en neem je zowel de calculatie als de werkvoorbereiding voor je rekening.
  • Toetser en Vergunningverlener (Waterwet) in Den Haag: Met je blik op de toekomst, hart voor het milieu en met je voeten in de klei.
  • Uitvoerder Civiele Beton in Haarlem: hier ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende operationele taken voor projecten en heb je de dagelijkse leiding over de uitvoerende medewerkers. 

Meer Civiele Vacatures

Wil je méér civiele vacatures van Qualified People bekijken? Klik dan hier. En; staat jouw gewenste baan er nou niet tussen? Neem dan gerust contact op met Richard Bekooij. Hij onderhoudt warme contacten met onze relaties in de civiele hoek, en hij denkt graag met je mee!



Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!