Fotocollage als cadeautje

25 oktober 2017

Van den Berg Interieurbouw opende onlangs de deuren voor ons voor een fotoshoot. Wij hebben ze bedankt met een fotocollage. Yvonne en Stephan gingen er naar toe om de collage te overhandigen.


Onlangs mochten wij foto’s maken bij Van den Berg Interieurbouw, één van onze opdrachtgevers, voor onze nieuwe website. We zochten een geschikte locatie voor passend en professioneel beeldmateriaal. Van den Berg Interieurbouw wilde graag meewerken om hun prachtige pand ter beschikking te stellen voor ons. Dankbaar hebben wij hier gebruik van gemaakt. De foto’s zijn al gedeeltelijk in gebruik genomen op onze website, die inmiddels sinds mei helemaal vernieuwd in de lucht is.


De foto’s zijn mooi geworden. Niet alleen door het prachtige pand van Van den Berg in ’s-Gravendeel, maar ook door de interieurbouwers en ontwerpers die bij hen werken. Zij waren bereid om hun vakmanschap en hun liefde voor het vak te laten zien, zodat wij van Qualified People het konden vastleggen.

Omdat wij hen graag voor hun gastvrijheid en medewerking wilden bedanken, gingen Yvonne en Stephan bij hen langs. Echter deden ze dit niet met lege handen. Met de mooiste foto’s van hun bedrijf, de werkzaamheden en de mensen, maakten wij een collage voor hen. Reinier van den Berg, eigenaar van Van den Berg Interieurbouw, nam hem in ontvangst. Enthousiast toonde hij de collage aan zijn collega’s.


 


Wij hopen dat ze er nog lang met plezier naar zullen kijken, beseffende wat een mooi bedrijf ze hebben in ’s-Gravendeel.

Reinier van den Berg, en alle andere mensen van Van den Berg Interieurbouw, nogmaals heel hartelijk bedankt!

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!