En de winnaar is…..!

25 april 2017

De winnaar van de Selfie Camera is bekend!


Woensdag 19 april stond Qualified People op de MOCE, de Marine & Offshore Career Event in het WTC in Rotterdam.


Als ludieke actie konden kandidaten bij het inleveren van hun CV ook een polaroid foto laten maken om zo een selfie camera te winnen. In totaal hebben zo’n 65 kandidaten meegedaan aan de actie en vandaag mogen wij de winnaar bekend maken! Daniëlle, onze administratieve steun en toeverlaat, heeft uit de pot met alle kandidaten het winnende CV getrokken. En de gelukkige winnaar is…. Vincent van Wijngaarden! Van harte gefeliciteerd Vincent!


Volgende week komt hij bij Qualified People voor een verdere kennismaking en dan overhandigen wij officieel zijn welverdiende prijs: de Fujifilm Instax Mini 70 Canary Yellow instant camera. Uitermate geschikt om mooie selfies te maken en uiteraard voegen we daar het bijbehorende instant fotopapier bij. Wij wensen hem veel fotografeerplezier en zien uit naar de ontmoeting volgende week!



Qualified People heeft alle 65 kandidaten inmiddels persoonlijk bericht gestuurd mét hun eigen foto erbij, die gemaakt is op de MOCE. Wij hebben in ieder geval genoten van alle ontmoetingen op de carrièrebeurs en gaan onze volle inzet geven om zoveel mogelijk van hen verder te helpen in hun carrière.



Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!