HMC EXPO 2024

25 juli 2024

Ook dit jaar hebben wij weer met veel enthousiasme de EXPO dagen van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) in Amsterdam en Rotterdam bezocht. Hier worden talentvolle jongeren opgeleid tot o.a. Allround Meubelmaker of Werkvoorbereider. Wat was het weer gaaf om al deze mooie meubels te bewonderen! De passie hangt hier elk jaar weer in de lucht en de afgestudeerden stralen van trots.

Tijdens deze EXPO dagen leggen wij altijd graag contact met de studenten. Regelmatig kunnen we hen een mooie baan aanbieden, passend bij hun talenten én ambities. Momenteel hebben we nog verschillende mogelijkheden voor jonge, gedreven Meubelmakers in verschillende regio’s (Amsterdam, Leiden en Gouda).


Het stopt echter niet bij jongeren! We helpen met plezier ook de zij-instromers. Zowel het HMC als het ROC hebben een indrukwekkende groep mensen opgeleid, die een carrière switch hebben gemaakt en nu klaar zijn voor een nieuwe uitdaging in de meubelmakerij. Ook voor deze gemotiveerde Meubelmakers hebben wij volop mogelijkheden!


Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een baan als Meubelmaker? Laat het ons weten! We maken graag tijd voor je vrij en kijken samen naar alle mogelijkheden!


Geen Meubelmaker, maar wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk gerust eens naar onze vacatures. We hebben tal van andere mogelijkheden binnen de Interieurbouw!



Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!