Heb jij de Post-Vacation Blues?

29 juli 2020

De zomervakantie is volop in gang en we trekken er weer met zijn allen op uit. Vakantie thuis of  in het binnen- of buitenland zorgt vaak voor stof tot nadenken.  In Amerika heeft men een term bedacht voor dit gevoel ‘the post-vacation blues’.

Zit ik nog wel op de juiste plek? Haal ik nog wel voldoening uit mijn huidige werkzaamheden en zou het geen tijd worden om eens rond te gaan kijken voor een nieuwe uitdaging?

Bij veel mensen levert dit een hoop vraagtekens op, je zit nu ‘veilig’ op je plek en het wisselen van baan brengt vaak toch spanning met zich mee.

Heb jij ook ‘the post-vacation blues’?

Qualified People denkt met je mee en gaat graag het gesprek met je aan om eventuele vragen en jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Op onze website www.qualifiedpeople.nl hebben wij een groot aantal interessante vacatures open staan en onze consultants zitten ook tijdens de zomervakantie voor je klaar om tijdens een kop koffie het gesprek aan te gaan. Voel je vrij om (telefonisch) contact met ons op te nemen op 0182-555 151 of per e-mail op info@qualifiedpeople.nl


Wij horen graag van je!

Team Qualified People

 


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!