Een dag als Uitvoerder

22 september 2023

Op 3 januari is Marco Dronk in de functie van Uitvoerder Painting gestart bij onze opdrachtgever Bilfinger Industrial Services.

Vanaf het moment dat Marco is gestart heeft hij zich snel ontwikkeld en het werk eigen gemaakt. Marco is namelijk een energiek persoon, kan moeilijk stilzitten en wil graag actief bijdragen. Marco werkt nog steeds met veel plezier aan de projecten van Bilfinger en is hiermee ook een prachtig voorbeeld van een succesvolle match!

Zoals eerder vermeld, zijn we samen met onze opdrachtgever Bilfinger Industrial Services, gestart met een exclusieve wervingspilot. Uit deze pilot is het idee ontstaan om een promofilm te maken voor de exclusieve werving van Uitvoerders. En wie kan hier beter over vertellen dan onze eigen enthousiaste Marco? Zodoende is onze collega Anna Grünagel met haar camera een hele dag meegelopen met Marco om een realistisch kijkje achter de schermen te geven en een beeld te schetsen van een gemiddelde werkdag als Uitvoerder.

We zijn trots op het eindresultaat! Wat vind jij ervan? Bekijk de film hieronder.

En mocht je zelf een Uitvoerder zijn of een Uitvoerder kennen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan eens onze vacatures. Wie weet kunnen we binnenkort weer een nieuwe “Marco” helpen bij het vinden van een geweldige baan als Uitvoerder.



 

 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!