Wijziging Directie Qualified People

01 mei 2024

Wij zijn opgetogen om aan te kondigen dat onze collega Jasper van der Graaf per 1 mei 2024 is benoemd tot Operationeel Directeur. Jasper neemt daarmee de functie over van Stephan Portegies, eigenaar van Qualified People.

Stephan Portegies: “Na 32 jaar als Algemeen Directeur van Qualified People actief te zijn geweest, doe ik vanaf 1 mei een stapje terug en zal Jasper als Operationeel Directeur mijn werkzaamheden overnemen. Jasper heeft in de afgelopen 12 jaar bewezen een vaste waarde te zijn voor de organisatie en in onze samenwerking is hij mijn steun en toeverlaat. Een manager die als “ondernemer” in de organisatie denkt. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat Jasper de komende jaren in zijn nieuwe functie de organisatie zal leiden naar verdere groei en succes, natuurlijk samen met het team van enthousiaste en betrokken collega’s. Ik zal zelf op de achtergrond actief blijven en voor Jasper waar nodig sparringpartner zijn”.


Jasper van der Graaf: “Ik ben in 2012 begonnen bij Qualified People en sinds 2020 actief als Commercieel Manager. Een QP-er in hart en nieren dus en inmiddels ruim 4 jaar verantwoordelijk voor een groot deel van de bedrijfsvoering. Het vertrouwen dat Stephan met deze benoeming uitspreekt voelt dan ook erg goed en vat ik op als een bevestiging voor de wijze waarop ik de afgelopen jaren leiding heb mogen geven binnen de organisatie. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik samen met ons leuke team de kwaliteit van dienstverlening zal voortzetten op de manier waarop Stephan dit jarenlang succesvol heeft gedaan. Als Operationeel Directeur zal ik naast de directietaken bezig blijven met consultancy, dus het bemiddelen van toptalent naar onze mooie opdrachtgevers. Deze combi-rol past mij uitstekend, want bemiddeling is niet alleen onze core business, het is voor mij nog altijd één van de leukste aspecten van het werk!”

Wij wensen Jasper heel veel succes in zijn nieuwe functie en hebben zijn benoeming gevierd met taart en bloemen!Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!