Wij verwelkomen een nieuwe collega!

18 april 2018

Begin deze maand heeft ons Qualified People-team Richard Baak met veel plezier als nieuwe collega mogen verwelkomen. Wij zijn trots en blij met deze uitstekende aanvulling op ons team en stellen hem graag even aan je voor.


Richard Baak


Richard: “Ruim 24 jaar geleden ben ik geboren in Utrecht. Na mijn middelbare school ben ik Werktuigbouwkunde gaan studeren in Eindhoven. Daar werd in mijn eerste jaar duidelijk dat ik erg enthousiast ben over techniek, maar dat het wel tastbaar moet blijven. Na dit inzicht heb ik de HTS met veel plezier doorlopen. Tijdens de studie werd mijn rol steeds beter zichtbaar. Bij het uitvoeren van de verschillende projecten werd ik steeds vaker de persoon die alle informatie en mensen aan elkaar knoopte. Dit bleek een rol die mij goed past en waar ik mijn voldoening uit kon halen.
Na mijn studie ben ik via-via de arbeidsbemiddeling ingerold. Mijn intrinsieke interesse in mensen en bedrijven en hun behoeftes en drijfveren gecombineerd met mijn affiniteit voor techniek, heeft mijn carriere dus bepaald. De combinatie van mens, techniek en organisatie heeft mij vanaf dat moment niet meer los gelaten.


Na werkzaam te zijn geweest bij meerdere bedrijven in de technische arbeidsbemiddeling, ben ik terecht gekomen bij Qualified People. De echte aandacht voor de mens, de lange termijn visie, de wens om een goede match te maken en zowel kandidaat als bedrijf verder te helpen spraken mij erg aan. De zienswijze, de werkwijze en het ervaren team van medewerkers maakte het af en gaven mij het gevoel van thuis komen. Mensen (verder) kunnen helpen en goed doen, gecombineerd met lol maken en een boterham verdienen blijft gaaf en daardoor kan ik mij heel goed vinden in de kernwaarden van Qualified People: eerlijkheid, plezier, professionaliteit en dienstverlenend.”


Tegelijk met de komst van Richard heeft Louis ons team verlaten en is een nieuwe weg ingeslagen. Wij kijken met plezier terug op onze samenwerking met Louis. Hij is inmiddels succesvol van start gegaan bij Vicoma en wensen hem heel veel succes en geluk toe.


Zie hier ons nieuwe en volledige team, inclusief onze aanwinst Richard:


 

V.l.n.r. Jasper, Karlijn, Richard, Daniëlle, Stephan, Anja, Leon, Nathalie en Yvonne.

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!