Twee relaties genomineerd voor maritieme prijs

26 augustus 2016

Met trots kunnen wij melden dat twee van onze relaties genomineerd zijn voor de KNVTS Schip van het Jaar Prijs 2016.

Zo feliciteren wij Koninklijke De Vries Scheepsbouw van harte met de nominatie voor het door hen gebouwde motorjacht ‘Savannah’.


De 83,50 meter lange Savannah is het eerste hybride motorjacht. Op de 2016 ShowBoats Design Awards, won Savannah al maar liefst drie prestigieuze prijzen: voor Exterior Design & Styling, Interieur Layout & Design en Holistic Design. Ook werd Savannah Motor Yacht of the Year tijdens de 2016 Wereld Superyacht Awards, nadat ze al in haar categorie voor ‘verplaatsing motorjacht van 1,300GT tot 2,999GT’ met de eerste prijs naar huis ging.

Eveneens feliciteren wij Oceanco hartelijk met de nominatie voor hun ‘Aquijo’.


Dit innovatieve superjacht beschikt over fantastische zeileigenschappen, de nieuwste technologie en betrouwbaarheid, een prachtig ontwerp met optimaal gebruik van de ruimte, maar ook maximaal comfort en luxe – een combinatie van aspecten die zelden gevonden worden aan boord van zeiljachten.

De KNVTS Schip van het Jaar Prijs wordt ieder jaar toegekend en uitgereikt aan een in technisch opzicht innovatief schip dat in Nederland is ontworpen en grotendeels afgebouwd in de brede betekenis van het woord. “De genomineerde schepen onderscheiden zich ieder op hun eigen specifieke aspecten en dat maakt het uiteindelijke keuzeproces er niet makkelijker op,” aldus jury-voorzitter Arie Peterse.

De derde genomineerde is Vissersschip MDV1 ‘Immanuel’, ontworpen en gebouwd door Hoekman Shipbuilding te Urk en Padmos te Stellendam. De KNVTS Schip van het Jaar Prijs word uitgereikt tijdens het Maritime Awards Gala op maandag 31 oktober 2016 in het Mediapark te Hilversum.

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!