Team Update

03 februari 2020

De kop van 2020 is eraf en die zijn we in een ietwat andere setting begonnen dan anders. Ons team heeft een vernieuwing ondergaan en daar willen we je graag, met gepaste trots, van op de hoogte stellen.

Een nieuwe Commercieel Manager


Allereerst is Jasper per 1 januari in de rol van Commercieel Manager gestapt. Hij werkt al bijna 8 jaar bij Qualified People als Consultant, vooral op het vakgebied Elektro- en Instrumentatietechniek. Afgelopen jaar heeft hij zich daarnaast veel beziggehouden met de implementatie van een nieuw recruitment software pakket. Nu zal hij als Commercieel Manager het team naar de commerciële stip aan de horizon gaan begeleiden. Uiteraard blijft hij ook actief als consultant, want dat vindt hij veel te leuk om los te laten.


Een nieuwe Recruiter


Daarnaast heeft Karlijn de functie van Recruiter overgenomen. Karlijn is sinds juni 2016 werkzaam bij Qualified People als Office Manager en kent daardoor de branche en de kandidaten die langskomen al goed. Zij zal nu als Recruiter de consultants ondersteunen bij het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen en helpen met het creëren van een match tussen de werkzoekende en de vacatures. Ook is zij verantwoordelijk voor het beheer van het plaatsen van de vacatures op de website en de verschillende jobboards.


Een nieuwe Office Manager


En Office Management dan? Daarvoor hebben wij nu Marianne per 1 januari in dienst. Met haar brede ervaring is zij een goede aanwinst voor deze back office functie. Zij zal de komende periode naast haar dagelijkse werkzaamheden ook op de administratie de overgang naar Exact ondersteunen. Ze is ervaren, vat de koe bij de horens en we zijn dan ook blij met haar pragmatische en doelgerichte aanpak!


Een nieuwe Consultant


En ‘last but not least’ breidt ons team per 1 februari zich uit met een nieuwe consultant. Wij zijn blij met de komst van Niels en zien uit naar deze aanvulling op ons team. Hij heeft de afgelopen 8 jaar in de financiële sector het goed naar zijn zin gehad. Nu wil hij zich graag meer richting sales en detachering ontwikkelen. En wij zien zijn gedrevenheid, kwaliteiten en betrokkenheid bij mensen. Wat hij nog niet weet zullen wij hem leren, en met zijn frisse blik op dit mooie vak zal hij ons vast ook nog veel kunnen bijbrengen.


Verdere uitbreiding


Wij zijn op zoek naar nog een consultant, een om ons team mee uit te breiden. Ben of ken jij diegene…..

  • die graag bij ons team in Gouda als Accountmanager Detachering aan de slag zou willen,
  • die affiniteit heeft met techniek,
  • die misschien graag meer wil leren over het vak en de branche,
  • die houdt van verbinden en relaties onderhouden,
  • die ambitieus is en een sales-hart heeft?

Neem dan contact met ons op! Wij komen graag met je in contact!


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!