Qualified People in de Carrière Krant

14 september 2016

Gisteren lag er weer een Carrière Krant van Navingo op de mat. Deze keer heel bijzonder aangezien Stephan Portegies uitgebreid aan het woord kwam in een interview over wat het nou interessant maakt voor werknemers om via een arbeidsbemiddelingsbureau aan de slag te gaan. Genoeg zoals blijkt!



Eén voordeel dat Stephan noemt is de flexibiliteit die je hebt als werknemer, aangezien je bij veel verschillende werkgevers in de keuken kan kijken. Zeker als je als starter nog niet precies weet welke kant je uit wilt, is dat een groot pluspunt. In het interview is tevens te lezen dat de offshore en maritieme sector het momenteel moeilijk heeft door de lage olieprijs. Hierdoor worden alle partijen voor uitdagingen gesteld waar Qualified People goed op kan inspelen aangezien wij ons richten op verschillende sectoren in de maritieme branche, waaronder bijvoorbeeld jacht- en interieurbouw. En indien nodig biedt Qualified People haar mensen omscholing aan of begeleidt mensen naar onshore werk, een ander belangrijk voordeel van werken via Qualified People.


Het is de passie en het doel van Qualified People om onze mensen aan een mooie baan, een inspirerende werkplek en fijne collega’s te helpen. Qualified People in de Carrière KrantTevens is het onze ambitie om gezien te worden als een verlengstuk van bedrijven in plaats van als leverancier, om meer als ‘collega’s’ klaar te staan die weten wat er speelt en nodig is. Onze betrokken werkwijze proberen wij daar voortdurend zo veel mogelijk op af te stemmen. Qualified People – Mainport voor toptalent: altijd in ontwikkeling, altijd in beweging!



Lees het artikel in de carièrekrant.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!