Qualified People heeft veel nieuwe vacatures binnen, ook op startersniveau!

02 juli 2021

Na 1,5 jaar “pas op de plaats”, “kat uit de boom”, “roeien met de riemen”, “blijf zitten waar je zit en verroer je niet”,  kunnen we wel stellen dat er weer beweging zit in de arbeidsmarkt.  


Vacatures in de Interieurbouw, de Civiele Techniek, de Industriële Dienstverlening; op alle vlakken hebben wij mooie posities bij onze opdrachtgevers.

Vooral voor de pas afgestudeerden die toe zijn aan hun eerste of tweede stap in hun loopbaan!

Onze opdrachtgevers zijn stuk voor stuk grote spelers in de techniek en zijn volop in ontwikkeling. De groei die dit met zich meebrengt vraagt om nieuw talent.

Met name de coördinerende rollen zijn erg belangrijk, zoals de werkvoorbereider, de projectcoördinator en projectleider.

 


Diploma op zak? Wat wordt jouw volgende uitdaging?


Heb jij onlangs jouw HBO of MBO+ diploma behaald richting Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde en heb jij al enige werkervaring opgedaan tijdens je stage of je eerste baan?

Wil jij met jouw kennis, ervaring, persoonlijkheid en drive om verder te ontwikkelen, bijdragen aan de groei van het bedrijf?

Wij hebben momenteel mooie vacatures voor jouw eerste of tweede baan binnen de techniek! Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Naast de actuele vacatures zijn er volop andere mogelijkheden voor de start van jouw loopbaan. Graag komen we met je in gesprek om samen de mogelijkheden te bekijken.

Op dit moment hebben wij de volgende startersfuncties:

  • Project Coördinator Civiel – Hoofddorp. Je bent de verbindende factor binnen de diverse Civiele Projecten. Verzorgen van werkvoorbereiding, inkoop, calculatie en het begeleiden van het project.
  • Project Coördinator Beheer & Onderhoud – Hoofddorp. Je coördineert de werkzaamheden rondom het Beheer & Onderhoud van de Civiele Projecten.
  • Jr. Projectleider Civiel – Hoofdorp. In deze rol lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Civiele Projecten, zowel nieuwbouw en onderhoud. Je bent het aanspreekpunt tijdens voorbereiding en realisatie.
  • Project Engineer – Gouda. Binnen de luxe jacht interieurbouw ben jij de spil tussen de tekenkamer, werkvoorbereiding en de uitvoering. Jij bent onderdeel van het projectteam en je begeleid jouw tekenteam.
  • Werkvoorbereider – Maassluis. Je gaat je bezighouden met voorbereiden, calculeren, begeleiden en succesvol realiseren van projecten op het gebied van de revisie van regelkleppen en appendages op locatie bij klanten binnen de industrie.
  • Projectleider – Maassluis. In deze rol kan je je als Projectleider ontwikkelen binnen de projecten rondom de turn-arounds. Dit vraagt om een strakke planning en goede communicatie. Een mooie uitdaging.
  • Jr. Projectleider – Rotterdam. Traineeship.  Handen uit de mouwen. Na een periode betrokken bij de uitvoering doorgroeien van werkvoorbereiding naar projectleiding binnen de industrie.
  • Werkvoorbereider – Rotterdam. Samen met Uitvoerders en Projectleiders draag jij de operationele verantwoordelijkheid om projecten binnen de industrie succesvol van begin tot eind uit te voeren. Hierin word je begeleid en opgeleid.

 

Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze consultants. We denken graag met je mee!


 


 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!