Op zoek naar de Nieuwe Meesters

26 juli 2019

De HMC EXPO ging dit jaar op zoek naar de Nieuwe Meesters. Omdat 2019 het jaar is van Rembrand en de Gouden Eeuw en hij destijds dé meester was op zijn vakgebied, vroeg het HMC zich af; wie zijn nou de meesters van de toekomst? Onze eigen consultant op het gebied van interieurbouw Yvonne, bezocht wederom ook dit jaar weer de HMC Expo 2019.


Tijdens de Expo van het Hout- en Meubileringscollege heeft Yvonne kennis gemaakt met de net afgestudeerde studenten. Zij lieten op hun beurt vol trots hun eindexamenprojecten (of te wel hun meesterwerken) zien. Wat een diversiteit aan stijlen, houtgebruik en vormgeving! Je ziet ieders persoonlijkheid terug in elk van de stukken. Hoe verschillend ook, het vakmanschap komt in alle werken naar voren!De één bewerkt het hout tot in het kleinste detail, een ander bouwt een liftsysteem in een bureau en weer een ander maakt gebruik van een push-to-open systeem in een barbecue meubel. Hout buigen in een mal, of transparante epoxy gebruiken in een tafel; alles komt voorbij.Meubelmakers die duidelijk werken met passie en ambitie. En wij helpen deze nieuwe meesters graag verder naar een mooie en passende eerste werkplek. Met name op 3D tekengebied binnen de (luxe jacht) interieurbouw zijn wij dé juiste partij. Hierin zijn volop mogelijkheden, ook als het gaat om een opleidingstraject in combinatie met een baan. Elke opdrachtgever in de interieurbouw heeft zijn eigen cultuur en processen. Wij kennen ze en zijn op de hoogte . Of dit nu is in de luxe jachtbouw, particuliere opdrachten of retail, wij zorgen voor de aansluiting. Daarom vinden wij onze samenwerking met het HMC ook zo belangrijk. Het blijft de basis voor de interieurbouw.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen werken in de interieurbouw? Neem dan contact op met Yvonne Koning per mail yvonne@qualifiedpeople.nl of bel 0182 – 555 151.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!