Onze samenwerking met het Hout- en Meubileringscollege

21 juni 2019

Onze samenwerking met het Hout- en Meubilerings College, het HMC, is keer op keer weer de basis voor een juiste match voor een aantal HMC-toppers op weg naar hun eerste baan.

Net afgestudeerd aan het HMC

De net afgestudeerden van het HMC zoeken elk jaar weer een mooie plek om hun verworven kennis en vaardigheden in de praktijk te kunnen brengen. Wij helpen hier uiteraard graag bij. Zo hebben wij via het HMC met Kai van Eck kennis mogen maken en hebben wij samen gekeken naar de mogelijkheden voor hem na zijn examen met specialisatie CNC-operator. Kai heeft na zijn opleiding tot meubelmaker/scheepsinterieurbouwer niveau 2 en 3 een opleidingstraject tot CNC-operator niveau 4 gedaan. Een uniek traject, waar hij voor Madurodam met 2 medestudenten heeft gewerkt aan een aantal maquettes voor in het park. Het ging om de Portugese Synagoge in Amsterdam en Kaaswaag in Alkmaar. Dit vroeg wel om zelfstandigheid en doorzettingsvermogen! Van detailfoto’s, werkvoorbereiding, uittekenen tot en met de CNC productie. Tot in detail zijn de gebouwen nagemaakt!


HMC Expo 2018


Hoe dan?

In onze persoonlijke kennismaking hebben wij gekeken naar de mogelijkheden en naar de wensen en ambitie van Kai. Welk bedrijf past bij hem als persoon, waar kan hij zich het best ontwikkelen (specialisatie of juist meer allround), met welke machines ga je aan de slag? Kai heeft kennisgemaakt met een aantal bedrijven, en al snel viel zijn keuze op een luxe jacht interieurbouwer waar hij nu al een lange tijd aan de slag is. Wij als ‘werkgever’ houden gedurende de detacheringsperiode contact met Kai en zijn leidinggevende en zijn er voor hem als er vragen of uitdagingen zijn. Kai heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld, heeft veel verschillende disciplines binnen de luxe jacht interieurbouw doorlopen en zijn CNC kennis kunnen inzetten en uitbouwen. Kai is hierin zelf ook kritisch wat hem dan ook ver brengt.


Ons doel ben jij!


Ons doel is om zowel Kai als elke andere kandidaat aan het werk te helpen bij een passende organisatie. Uiteraard met de pijlen gericht op het indiensttreden van de kandidaat bij de opdrachtgever na de detacheringsperiode. Dan is onze missie geslaagd.

Sta jij nou ook op het punt om af te studeren aan het Hout- en Meubileringscollege? En wil jij ook graag eens jouw persoonlijke mogelijkheden bespreken? Dat kan! Neem dan contact op met Yvonne Koning. Zij helpt jou graag meer duidelijkheid te krijgen en wie weet heeft ze de perfecte baan voor jou al klaar liggen!


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!