Ontwikkelingen in de luxe jachtbouw

21 mei 2019

Wat een fascinerende wereld blijft de luxe jachtbouw toch. Een wereld waarin wij met grote regelmaat onze vakmensen leveren aan opdrachtgevers. En deze branche zit duidelijk niet stil. De sector van grote luxejachten (langer dan 30 meter) zit op zijn zachtst gezegd in de lift! Zo heeft Royal van Lent Shipyard een nieuwe werf gebouwd welke vorige week feestelijk door Koningin Maxima werd geopend. Op deze tweede Royal van Lent werf kunnen jachten tot maar liefst 160 meter lang gebouwd  en onderhouden dan wel gerepareerd worden. 

En dat is niet alles; ook Royal Huisman groeit en gaat zich in het Amsterdams Havengebied vestigen en wel in de voormalige werf van Holland Jachtbouw in Zaandam. Dit is voor hen een mooie uitbreiding naast hun scheepswerf in het Overijsselse Vollenhoven. En om er nóg maar eentje in te gooien: Oceanco breidt ook uit en doet dat middels de overname van de hallen van Heerema in Zwijndrecht. Oceanco heeft daarmee, naast hun vestiging in Alblasserdam, een tweede vestiging erbij.


In deze bloeiende markt hebben we dan ook genoeg vacatures in de interieurbouw van luxe jachten.  Zo zoeken wij tekenaars, interieurbouwers en -specialisten, werkvoorbereiders, etc. Mocht je geïnteresseerd zijn, bekijk dan ons aanbod hier op de website. En heb je vragen, neem dan contact op met Yvonne Koning. Zij is onze consultant in de interieurbouw luxe jachten.Foto © Oceanco

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!