Nog veertien dagen en het is weer Kerst!

11 december 2020

Nog veertien dagen en het is weer Kerst!

Inmiddels hebben de consultants van Qualified People de kerstmuts weer opgezet en rijden stad en land af om relaties te verblijden met een mooi kerstpakket. Met inachtneming van de corona-richtlijnen een warm welkom ontvangen in deze toch zo bijzondere tijden.


Voor velen van ons zal Kerst er anders uit zien dan normaal. Geen lang gedekte tafels voor de hele familie of lekker uit eten bij je favoriete restaurant. Vele tradities zullen dit jaar niet doorgaan of er anders uit komen te zien.

Toch biedt deze tijd perspectief, waar oude tradities komen te vervallen is er ruimte voor het ontstaan van nieuwe. Ondanks de beperking op het aantal gasten dat je mag uitnodigen is er volop ruimte voor gezelligheid met je eigen gezin, familie of vrienden. In plaats van lekker uit eten kan je nu jouw masterchef skills laten zien en kan het avondje bowlen worden vervangen voor een gezellig bordspel bij de open haard.

Het team van Qualified People wenst je alvast fijne feestdagen toe. Maak het gezellig met jouw naaste en creëer samen mooie nieuwe tradities!

 


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!