Mogen wij aan je voorstellen; Gülsen

04 september 2018

Mogen wij éven je aandacht? Wij hebben er namelijk een nieuwe collega bij, en die willen we bij deze graag aan je voorstellen: Gülsen Mavili!


We zijn blij met de komst van Gülsen! Zij gaat in ons team aan de slag als recruiter. Zij zal de werkzaamheden van Anja, die over een paar weken met zwangerschapsverlof gaat, de komende maanden op zich gaan nemen. Gülsen zal door Anja wegwijs gemaakt worden zodat zij helemaal up en running is als Anja met welverdiend verlof gaat. Gülsen zal de consultants gaan ondersteunen in het selecteren van de beste kandidaten voor de vacatures die we open hebben staan. Tevens schrijft ze de vacatureteksten, zet ze de vacatures uit op de diverse media en zal ze de binnenkomende sollicitaties beoordelen.


Gülsen heeft een afgeronde HRM opleiding en heeft al de nodige ervaring opgedaan in diverse organisaties, waaronder Gemeente Rotterdam. Ze is een aanpakker met een positieve kijk op mensen en de wereld om haar heen. Wij zijn trots dat zij voor ons gekozen heeft en zien haar als een waardevolle aanvulling op ons team.


Lees hier meer over Gülsen.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!