HMC EXPO 2022 – Festival

15 juli 2022

Niet voor niets was dit jaar het thema van de HMC EXPO “festival”. Alle eindexamenkandidaten mochten weer live hun examenstuk presenteren, en dat is wel een feestje waard. Uiteraard waren wij weer van de partij!


Tijdens de HMC EXPO in Rotterdam en Amsterdam vertellen de meubelmakers trots hoe ze het project hebben aangevlogen, waarom ze voor dit ontwerp hebben gekozen en welk onderdeel ze het meeste bloed, zweet en tranen heeft gekost.

Binnen de opleiding is er ook aandacht voor duurzame oplossingen. Een aantal meubelmakers waren in de race voor de duurzaamheidsprijs. Zo zagen wij een kast gemaakt van restmateriaal en de prijswinnaar, een bureau met een werkblad gemaakt van mango-afval.


Wat ga jij doen ná deze EXPO?


Op deze vraag volgt vaak: “Nog een jaartje werkvoorbereiding”, “een HBO studie”, “ik ga aan de slag bij mijn stagebedrijf” of “eerst even bijkomen, vakantie vieren en dan op zoek naar werk”.

Uiteraard vinden wij het leuk om deze HMC-ers te blijven volgen in hun ontwikkeling. Wat de volgende stap ook is, wij worden enthousiast van deze meubelmakers met passie en ambitie. Het is ons vak om ze te begeleiden naar de juiste eerste werkplek. Of het nu gaat om het traditionele meubelmaken, werken met de CNC of juist meer richting werkvoorbereiding en 3D tekenen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen werken in de interieurbouw? Bekijk dan eens deze vacatures en neem contact op met Nathalie Bogerd, mail naar nbogerd@qualifiedpeople.nl of bel 0182 – 555 151.



 

 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!