En de FitBit-winnaar is....

30 mei 2018

De winnaar van de FitBit is bekend!


Belofte maakt schuld en wij hadden nog een belofte in te lossen sinds de MOCE in maart. De uitreiking van de FitBit liet éven op zich wachten, maar… nu is het eindelijk dan zo ver.

Qualified People stond wederom op de MOCE dit jaar, hét Marine & Offshore Career Event in het WTC te Rotterdam. Op de beurs hebben we weer veel goede en leuke kandidaten ontmoet. De kandidaten die zouden solliciteren op een vacature bij Qualified People konden een heuse FitBit winnen! Alle sollicitanten kregen een lootje met hun naam in een pot en vandaag mogen wij dan eindelijk de winnaar bekend maken! Wij hebben uit deze pot het winnende lootje getrokken. En de gelukkige winnaar is…. Francesco Pettina! Van harte gefeliciteerd Francesco met jouw eigen FitBit!



Francesco woont in Italië, vandaar dat de uitreiking even op zich liet wachten. Deze week was hij in Nederland voor het vervolg van zijn sollicitatie; hij ging op gesprek bij een van onze opdrachtgevers. Onze consultant Nathalie ontmoette hem aldaar en heeft hem met veel plezier de FitBit overhandigd. De FitBit is ideaal om al je activiteit bij te houden, zowel het aantal stappen als je hartslag. Of je nu op het werk aan de slag bent of op het sportveld. Wij wensen Francesco veel sportiviteit en activiteit toe, wellicht straks bij een baan via Qualified People? En dan kan hij gelijk zien of zijn hart sneller gaat kloppen van zijn werk. 🙂


Win een FitBit


Wij hebben genoten van alle ontmoetingen op de carrièrebeurs en wensen Francesco veel succes met zijn sollicitatie hier in Nederland.

 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!