Drie medewerkers starten bij Struik&Hamerslag

06 september 2016

Maar liefst drie medewerkers van Qualified People zijn maandag 5 september goed van start gegaan bij Struik & Hamerslag. Wij wilden hier heel graag even bij stil staan en daarom ging Stephan Portegies langs om hen te verrassen met een taart.


Struik en Hamerslag is sinds jaar en dag een zeer goede relatie en actief in het topsegment van de luxe jachtinterieurbouw! Gezien de recente sterke toename van werkzaamheden konden Danny, Leandra en Peter daar met veel plezier starten. Danny en Leandra gaan aan de slag als tekenaar/werkvoorbereider en Peter als werkvoorbereider interieurbouw. De Manager Engineering heette hen alle drie van harte welkom op hun eerste werkdag. Blijkbaar gaat het er goed aangezien de taart niet groot genoeg was voor alle collega’s op de afdeling. Gelukkig assisteerde Yvonne, de koffiedame onze QP’ers met het snijden en verdelen van de slagroomtaart. Een goede taart is het halve werk!


Wij wensen allen heel veel plezier en succes op de nieuwe werkplek in de jacht- en interieurbouw bij Struik & Hamerslag.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!