De HMC EXPO wederom verrassend

18 juli 2018

De HMC EXPO verrast ons met haar interieurtalent. Ieder jaar weer. Zowel in Rotterdam als in Amsterdam vertelden de geslaagde meubelmakers vol trots over hun eindexamenstuk. De een is vol van zijn kostbare houtsoort en de vormgeving. De ander legt uitvoerig uit waar hij tegenaan is gelopen tijdens het proces en hoe lastig de constructie was. Maar overal lees je de ontspanning op de gezichten: We hebben ons diploma!

Geslaagd! En dan?

De vraag die wij dan stellen: “En wat nu? Wat zijn je plannen?” Nou, die zijn er volop. Een greep uit de reacties: “Ik wil sowieso eerst nog door in Werkvoorbereiding of Technisch Leidinggeven op niveau 4, zodat ik net wat meer mogelijkheden heb” “Een HBO Studie. Ik kan nu meubels maken, maar ik wil me verder ontwikkelen” “Ik kan beginnen bij mijn stagebedrijf, het is daar echt super leuk!” “Eerst eens vakantie vieren en dan uitgerust kijken waar ik zal gaan werken”

HMC Projecten


Wat de volgende stap ook is, wij worden enthousiast van deze meubelmakers met passie en ambitie. Het is ons vak om ze te begeleiden naar de juiste eerste werkplek. Of het nu gaat om het traditionele meubelmaken, de machinale of juist meer richting werkvoorbereiding en 3D tekenen.

Met name op 3D tekengebied binnen de (luxe jacht) interieurbouw zijn wij dé juiste partij. Hierin zijn volop mogelijkheden, ook als het gaat om een opleidingstraject in combinatie met een baan. Hierbij kun je o.a. denken aan programma’s als TopSolidWood en IMOS.


Elke opdrachtgever in de interieurbouw heeft zijn eigen cultuur en processen. Of dit nu is in de luxe jachtbouw, particuliere opdrachten of retail, wij zorgen voor de aansluiting. Daarom vinden wij onze samenwerking met het HMC ook zo belangrijk. Het blijft de basis voor de interieurbouw.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen werken in de interieurbouw? Neem dan contact op met Yvonne Koning per mail yvonne@qualifiedpeople.nl of bel 0182 – 555 151.


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!