Collega consultant gezocht

27 mei 2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Een consultant detachering in de technische branche. Heb jij goeie ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling en ben je op zoek naar een leuke baan midden in het land? Hou jij van aanpakken en van gezelligheid? Dan pas jij wellicht heel goed in ons team.


Over Qualified People

Al 27 jaar staat Qualified People voor mens én werk. Een professioneel en betrokken team van consultants is dagelijks op zoek naar wat mensen drijft en wat ze de wereld te bieden hebben. Bij Qualified People zijn we expert op het gebied van die mensgerichte aanpak. Onze consultants begeleiden technici in de Werktuigbouw, E&I, Civiele Techniek en Interieurbouw naar een vaste baan in de techniek. Dat doen we door de mens achter het cv te leren kennen waardoor we al zijn of haar kwaliteiten en talenten in beeld krijgen. Zo helpen we technisch talent oprechte en gedegen keuzes te maken bij de volgende stap in iemands carrière.


Het team

We zijn een klein en betrokken team, dat altijd op zoek is naar goede kandidaten voor vacatures bij opdrachtgevers en naar mooie vacatures voor werkzoekenden die bij ons aankloppen voor hulp in hun zoektocht. We werken vanuit ons kantoor in Gouda, gelegen aan de Gouwe. Uiteraard zijn onze consultants ook met regelmaat bij onze opdrachtgevers te vinden. Zo houden we contact met de werkvloer en weten we precies in wat voor werksfeer, team en omgeving onze kandidaten komen te werken. Omdat we een klein team zijn vinden we het belangrijk dat we elkaar goed aanvullen qua kwaliteiten maar ook voor wat betreft persoonlijkheid. We zoeken dus niet alleen maar iemand die ervaring heeft in de (technische) arbeidsbemiddeling, maar ook iemand die ons team goed aanvult als persoon.


Jij bij Qualified People

Bij Qualified People houden we van dynamiek. Dit geldt voor het laten wapperen van onze handen, maar ook voor de onderlinge gezelligheid. Vrijdagmiddagborrels, zo nu en dan een gezellig etentje, een jaarlijks teamuitje; het hoort er allemaal bij. Ook heb je de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te delen. In principe werken we vanuit kantoor maar soms is het gewoon even makkelijker om vanuit huis te werken. Je krijgt een auto van de zaak en een telefoon. Je vakantiedagen? Je krijgt er bij ons maar liefst 35!


Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Zou je het leuk vinden om bij ons aan de slag te gaan? Meer info over de functie vind je hier. Direct solliciteren? Klik op deze link. En wil je je toekomstige collega’s alvast virtueel ontmoeten? Dan kan dat hier. Uiteraard staat onze website bol van de verdere info. Check bijvoorbeeld ook de testimonials van zowel opdrachtgevers als kandidaten.


En wij?

Wij zijn benieuwd naar jou. Tot ziens?

 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!