Binnen interieurbouw zijn de vakmensen juist nu zo hard nodig!

01 februari 2021

De vakmensen, de “twee rechterhanden”, zijn juist nu zo hard nodig!


Interieurbouw, het blijft een mooie en zeer diverse wereld, waarin elke vakkundige zich op zijn manier en snelheid kan ontwikkelen.

Zo volgen wij de studenten aan het HMC Hout- en Meubileringscollege in hun opleiding tot meubelmaker of werkvoorbereider en begeleiden ze naar hun eerste werkplek. De één begint als meubelmaker, de ander als CNC operator of beginnend tekenaar om vervolgens door te stromen naar de rol van bijvoorbeeld voorman montage, engineer of projectleider.

Maar ook zien wij de starter die de allerbeste wil worden in zijn vak en uitgroeit tot dé ervaren meubelmaker of monteur. Overigens, leuk om te melden dat het HMC het komend studiejaar start met de nieuwe opleiding tot Keukenmonteur. 

Steeds weer is er vraag naar de ervaren vakmensen, de “twee rechterhanden”,  op welk gebied dan ook. Zelfs in deze stroeve tijd rondom Covid-19. Natuurlijk blijven wij in gesprek met onze opdrachtgever(s) en zien wij de bewegingen binnen het bedrijf als gevolg van de Coronacrisis. Maar de vraag naar ervaren vakmensen blijft! Of het nu gaat om het maken van luxe interieur voor die grote villa of dat luxe jacht, of juist dat nieuwe hotel in Amsterdam, belangrijk is dat het gemaakte meubel tot in perfectie wordt geleverd en geplaatst en je weer je visitekaartje af kunt geven.


Als ervaren meubelmaker / interieurbouwer of monteur maak jij het verschil!

Interieurbouw is één van de vakgebieden waarin Qualified People al jaren actief is. Al vanaf dag één bemiddelen wij tussen de interieurvakman/vrouw en onze opdrachtgever(s) voor interessante functies op elk niveau. Benieuwd naar onze vacatures?


Bekijk ze eens op onze website: https://qualifiedpeople.nl/nl/vacatures/vind-vacature/filter/all/interieurbouw/all/


Of neem contact op met Nathalie Bogerd of Yvonne Koning (0182 – 555 151). Zij helpen je graag verder. 



 

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!