Traineeship Projectleider – Moerdijk

Kenmerken

OpleidingsniveauHBO

RegioMoerdijk

StartIn overleg

BrancheWerktuigbouwkunde

Omschrijving

Introductie

Ben jij afgestudeerd in een technische richting en beschik je over 1 a 2 jaar werkervaring? Wil jij je ‘on the job’ verder gaan ontwikkelen richting Projectleider en alle ins en outs leren van de industrie? Ben jij diegene die altijd proactief handelt, organiseert, orde creëert en niet afwacht tot zaken zichzelf oplossen? Dan ben jij de Trainee Projectleider die wij zoeken!

Organisatie

Onze opdrachtgever is binnen de Benelux marktleider en toonaangevend voor projecten en onderhoudswerkzaamheden aan industriële assets. Het bedrijf draagt bij aan de veiligheid en beschikbaarheid van de assets voor haar klanten. De pijlers van de dienstverlening worden gevormd door samenwerking, efficiency, HSEQ en innovatie. Vanuit vestigingen in België en Nederland wordt de technische industriële dienstverlening ingezet. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Rotterdam. De dienstverlening van onze opdrachtgever is ondergebracht in diverse businessunits. Eén hiervan betreft Isolatie & Steigerbouw. Veiligheid en beheersbaarheid staan hier al jaren centraal.

Functie

Het traineeprogramma is een (niet in beton) gegoten traject van ca. 3 jaar. Je gaat ervaring opdoen op het gebied van werkvoorbereiding, planning, calculatie, uitvoering en projectmanagement. Dit doe je door mee te lopen op verschillende afdelingen (jobrotation) waarmee je een goed beeld krijgt van de verschillende processen en procedures.

Onder de vleugels van ervaren collega’s ga je in de praktijk heel veel leren van het vakgebied (insulation of scaffolding). Daarnaast ga je vakgerichte cursussen en opleidingen volgen. Hiermee beschik je straks als Projectleider over de juiste praktische en theoretische kennis. Tot slot ga je flink werken aan je netwerk binnen onze opdrachtgever door deel te nemen aan de interne academy. 

Zodra je het traineeprogramma hebt doorlopen ben je er klaar voor om volledig verantwoordelijk te worden voor jouw eigen projecten! Je hebt genoeg kennis opgedaan en je kunt hiermee een project succesvol vormgeven.

Als persoon ben jij diegene die door heldere en duidelijke communicatie op diverse niveaus duidelijk weet te maken hoe projecten ervoor staan en waar eventueel extra focus op moet komen. Je hebt respect voor de vakman en je wordt graag uitgedaagd om zaken geregeld te krijgen en om processen te verbeteren.

Een greep uit de werkzaamheden van de Trainee Projectleider:

  • Je draagt zorg voor het opstellen van personeel en materiaalplanningen;
  • Je bent de gesprekspartner voor de klant, collega’s en derde partijen;
  • Je bewaakt de financiële doelstellingen;
  • Je brengt offertes uit en zorgt voor een goede voorbereiding van projecten;
  • Je zorgt voor veilige werkplekken en bewaakt de voortgang van projecten.

Functie-eisen


Het profiel van de kandidaat Trainee Projectleider omvat idealiter de volgende kwalificaties:

  • Een afgeronde technische opleiding op HBO niveau;
  • Zo’n 2 jaar werkervaring in de techniek, bijvoorbeeld in werkvoorbereiding of uitvoering;
  • Duidelijke wijze van communiceren en het bezitten van leiderschapspotentieel; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
  • Verantwoordelijkheid nemen en uitgedaagd willen worden;
  • Graag willen werken binnen een grote, moderne industriële omgeving in Moerdijk.

Aanbod

Als Trainee Projectleider maak je een vliegende start met jouw loopbaan en krijg je daarbij gelijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden:

  • De kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardig Projectleider;
  • Een mooi startsalaris van bruto €3.477,- per maand op fulltime basis;
  • Een leuke leaseauto met tankpas en de mogelijkheid om er privé mee te rijden;
  • Op fulltime basis 25 verlof- en minimaal 10 ATV-dagen per jaar;
  • Ruime mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen;
  • Aantrekkelijke bonusregeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat en jouw eigen functioneren. 

Inlichtingen

Voor meer informatie neem je contact op met Jasper van der Graaf via telefoonnummer 06-46440678. Vacaturenummer: 9718


Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Upload je CV en motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Qualified People is al meert dan 32 jaar actief op het gebied van arbeidsbemiddeling binnen de branches Maritiem & Offshore, Energie, Olie & Gas, Industriële Dienstverlening en Civiele Techniek. Onze expertise ligt met name binnen de vakgebieden werktuigbouwkunde, E&I, civiele techniek, procestechniek, interieurbouw en HR.

Qualified People stelt haar kandidaten centraal! Alle talentvolle kandidaten krijgen bij ons een zeer persoonlijke benadering en de aandacht die zij verdienen.

Qualified People is een flexibele organisatie en wil, zeker in tijden als deze, het thuiswerken stimuleren. Het werken vanuit huis moet uiteraard bij de functie passen en zal niet voor iedere functie mogelijk zijn. Maar wij willen graag met je meedenken en meewerken aan mogelijkheden en oplossingen.


Solliciteren

Vacaturenummer: 9718

Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!