Offshore Energy 2016: wij zijn erbij!

14 oktober 2016

De Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is de leidende en meest omvangrijke en uitgebreide offshore-energie gebeurtenis van het jaar. Dit jaar is het op dinsdag 25 en woensdag 26 oktober in de Amsterdam RAI. Tienduizenden nationale en internationale professionals uit de offshore- en energie branche komen hier samen om elkaar te ontmoeten, informatie te delen en te netwerken. Je komt hier voor de nieuwste informatie, de nieuwste ontwikkelingen en de nieuwste mogelijkheden op jouw vakgebied!


 

Qualified People is gespecialiseerd in detachering en werving & selectie in onder andere de Offshore en Energie branche. Natuurlijk zijn wij daarom ook weer van de partij! We zijn benieuwd hoe het met jou is. Graag nodigen we jou uit om (bij) te praten over jouw toekomst. Wij hebben als dé partner voor de Offshore en Energie branche uitdagende mogelijkheden voor je. Daarnaast hebben we ook een lekker hapje en drankje voor je klaarstaan.


 

De toegang is gratis, je hoeft je alleen maar even hier te registreren. Wij kijken er naar uit je daar te treffen. Heel graag tot ziens op stand 1.092. (Zie de rode pijl op onderstaande plattegrond.)


Daarom Qualified People!

Daarom
Qualified People

Gekwalificeerd
Menselijk
Professioneel betrokken

Mis geen enkele vacature met onze job alert!

Altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures? De snelste weg naar jouw nieuwe
uitdaging!